ADI: Problemen met mobiele live websites oplossen

Leestijd 2 minuten

Stap 1: Controleer:

Als je problemen ondervindt bij het bekijken van je ADI-website op een mobiel apparaat, controleer dan of het apparaat en de browser die je gebruikt, worden ondersteund:

Stap 2: Probeer vervolgens de volgende stappen om het probleem op te lossen:

1. Zorg ervoor dat je de meest recente versie van je mobiele browser gebruikt en dat de browser compatibel is met Wix (Chrome of Safari). Zo niet, dan kun je een nieuwe browser downloaden vanuit de Apple App Store of Google Play Store.
  2. Wis het cachegeheugen en de cookies van je browser: Kies uit de onderstaande lijst voor instructies over het wissen van de cache op je mobiele apparaat:

Stap 3: Als het probleem zich blijft voordoen, stuur ons dan de volgende informatie:

Als je je website nog steeds niet kunt bekijken of als je website niet correct wordt weergegeven, neem dan contact met ons op met de volgende informatie:
  • De fabrikant van je mobiele apparaat (bijv. Apple iPhone, Samsung Galaxy, LG Nexus).
  • Het model van je mobiele apparaat.
    • Voorbeeld van iPhone-modellen: 6, 6S, 6 Plus, 7
    • Voorbeeld van Samsung Galaxy-modellen: S3, S4
  • Het besturingssysteem (OS) op je mobiele apparaat.
    • Voorbeeld van iPhone-besturingssystemen: iOS 11
    • Voorbeeld van Samsung Galaxy-besturingssystemen: Android 9.0, 10
  • De browser (inclusief de exacte browserversie) van het apparaat.
  • Type verbinding wanneer het probleem zich voordoet (doet dit probleem zich voor op 3G, Wifi of beide).
  • Als dit alleen op een 3G/4G-verbinding gebeurt, de naam van het netwerk.
  • Een screenshot van het probleem.