ADI: Links naar je social media-account weergeven

Leestijd 2 minuten
Onderschat nooit de kracht van sociale netwerken. Sociale netwerken zijn niet alleen een geweldige manier om de zichtbaarheid van je website te vergroten, maar teruglinken naar je website vanaf sociale netwerken is een goede manier om je paginapositie op het gebied van SEO te verbeteren.
Voeg links van je social media-account toe aan de kop- of voettekst-, of het contactgedeelte van je website.
Lees in dit artikel meer over:

1. Klik op het onderdeel waaraan je de links wilt toevoegen (koptekst, voettekst of contact).
  2. Klik naast Social media accounts op het Weergeven/Verbergen-pictogram.
  3. Klik op de social media-pictogrammen.
  1. Klik naast de pictogrammen die je wilt weergeven op de Weergeven/Verbergen-pictogrammen.
  2. Wijs elk pictogram aan en klik op het Bewerken-pictogram.
  1. Voer de URL van de relevante social media-pagina in.
  2. (Optioneel) Plak de link van een ander social media-account om er een op te nemen die niet op de lijst staat.
Tip:
Bekijk een voorbeeld van je website en klik op je sociale pictogrammen om er zeker van te zijn dat ze naar je sociale pagina's leiden.