ADI: Een website delen om feedback te krijgen

Leestijd 1 minuten
Ontdek wat klanten, collega's of vrienden van je website vinden voordat je deze publiceert. Met de Feedback vragen-functie kun je de laatst opgeslagen versie van je website met anderen delen. Via de deelbare Feedback vragen-link kunnen ze opmerkingen toevoegen die je kunt bekijken.

Om je website te delen via Feedback vragen:

1. Klik in de bovenste balk van de ADI-bouwer op Website.
  2. Klik op Feedback vragen.
  3. Klik naast de URL van de deelbare link op Link kopiëren.
  1. Stuur de URL van de deelbare link naar iedereen van wie je feedback wilt ontvangen.
Let op:
  • De deelbare link is voor slechts twee weken geldig.
  • The laatst opgeslagen versie van je website wordt weergeven in Feedback vragen. Dit stelt je in staat om je work-in-progress te delen voordat je wijzigingen publiceert.
  • Beveiligde pagina's (met een wachtwoord of ingesteld als alleen voor leden) zijn zichtbaar in Feedback vragen.
  • Site medewerkers en Team Management leden moeten de Site bewerken machtiging ingeschakeld hebben in Rollen en machtigingen om Feedback vragen-links te delen.