ADI: De titeltag van je pagina wijzigen

Leestijd 2 minuten
De titeltag van je pagina is belangrijk omdat deze zowel op het browsertabblad als in de zoekresultaten van Google wordt weergegeven. Zorg ervoor dat je titeltags toevoegt die uniek en relevant zijn voor de inhoud van de pagina.

Om de titeltag van een pagina te wijzigen:

1. Klik in de bovenste balk in ADI op het Pagina-menu.
  2. Wijs de relevante pagina aan en klik op het Instellingen-pictogram.
  3. Klik op Basis SEO.
  4. Voer de paginatitel in onder Titeltag (Voor zoekresultaten).
Hulp nodig bij je metatags? Wix SEO Wiz analyseert de inhoud van je website en helpt je bij het maken van unieke en relevante titels en beschrijvingen. Aan de slag