ADI-aanvraag: Het winkelwagenpictogram verwijderen

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel kun je winkelwagenpictogram niet van de koptekst van je website verwijderen, aangezien het een essentieel onderdeel van je webshop is. Als je het pictogram van je website wilt verwijderen, ga dan naar de Editor. Selecteer in de Editor vervolgens het pictogram en druk op delete op je toetsenbord.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij heel erg gewaardeerd.
Als je het winkelwagenpictogram wilt verwijderen, klik dan op Voor deze functie stemmen en we houden je op de hoogte.