Accountinstellingen voor Wix Payments bijwerken

Leestijd 1 minuten
Om wettelijke of veiligheidsredenen kan Wix Payments periodiek informatie vereisen om je account geverifieerd te houden. Je kunt ook je accountinstellingen bijwerken als je omstandigheden zijn gewijzigd, zoals een wijziging van adres of bankrekening.
Je kunt op elk moment teruggaan om al je Wix Payments accountinstellingen (persoonlijke gegevens, bedrijfsgegevens, bankrekeninggegevens, bedrijfsbeschrijving) bij te werken.

Om je accountinstellingen bij te werken:

1. Ga naar Betalingen ontvangen op het dashboard van je website.
  2. Klik naast Wix Payments op Beheren.
  3. Klik op Accountgegevens bewerken.
  4. Bewerk de relevante informatie en klik op Opslaan.
    Tip: Gebruik onze richtlijnen voor het uploaden van documenten om ervoor te zorgen dat je bestanden met succes worden geüpload.
  5. Klik op Opnieuw indienen.
Belangrijk:
Elke keer dat je een wijziging aanbrengt, moet Wix je gegevens verifiëren. Hierdoor gaat je accountstatus tijdelijk terug naar Betalingen accepteren. Gedurende deze tijd kun je betalingen via je website accepteren, maar geen uitbetalingen ontvangen op je bankrekening. Het verificatieproces kan tot 7 werkdagen duren. Zodra het is voltooid kun je alle uitbetalingen ontvangen die gedurende deze tijd zijn verzameld.