Abonnementen: Controleren hoeveel sessies van een abonnement zijn gebruikt

Leestijd 1 minuten
Nadat je een pakket aan een klant hebt verkocht (bijvoorbeeld een pakket waarmee klanten toegang hebben tot zes lessen per maand), kun je zien hoeveel sessies ze hebben geboekt.

Om het aantal gebruikte sessies te bekijken:

1. Ga naar het Abonnementen-tabblad op het dashboard van je website.
  2. Selecteer een gekocht abonnement uit de lijst.
Een screenshot van een pakket op het Abonnementen-tabblad op het dashboard.
  1. Bekijk het aantal resterende sessies.
  2. (Optioneel) Klik op het Bewerken-pictogramom handmatig sessies toe te voegen of te verwijderen.
Een screenshot die laat zien hoeveel sessies een klant nog in zijn pakket heeft op het abonnementen-tabblad op het dashboard.
Tip:
Om het gebruik te controleren in de Wix Owner-app, tik je gewoon op de Abonnement-snelkoppeling.