Aanvraag: Meer opties voor delen toevoegen aan veelgestelde vragen in de Wix FAQ-app

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel bevat de Wix FAQ-app alleen opties voor het delen van social media voor Twitter, Facebook en LinkedIn.
Tijdelijke oplossing:
Je kunt links naar je veelgestelde vragen kopiëren en plakken als je ze op meer plaatsen wilt delen, zoals e-mail, Instagram, YouTube of Pinterest.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij heel erg gewaardeerd.
Als je in de toekomst meer opties voor delen wilt zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we houden je op de hoogte.