Aanvraag: Het IP-adres van een websitebezoeker bekijken in Wix Analytics-rapporten

Functieaanvraag|Goed nieuws! Deze functionaliteit is nu beschikbaar.
We zijn verheugd aan te kondigen dat je Wix Analytics-verkeersrapporten nu op IP-adres kunt bekijken. Krijg toegang tot deze meetwaarde vanuit de Tabel-weergave in een verkeersrapport. Lees meer over verkeersrapporten

Om een rapport op IP-adres te bekijken:

1. Ga naar de Rapporten-pagina op het dashboard van je Wix-website.
  2. Klik op het betreffende verkeersrapport.
  3. Klik in de Tabel-weergave op Kolommen selecteren.
  4. Scrol omlaag en schakel het IP-adres-selectievakje in.
screenshot van geselecteerde kolommen met het selectievakje voor IP-adres geselecteerd.