Wix Analytics: Over je verkeersrapporten

Leestijd 3 minuten
Met de verkeersrapporten van Wix Analytics kun je zien hoe bezoekers je website vinden en er doorheen navigeren. Je kunt in je rapporten inzoomen op vragen als 'Hoeveel mensen bezochten mijn website via een marketinge-mail in de laatste 30 dagen?'
Analyseer je websiteverkeer in de loop van de tijd of gedurende een specifiek tijdstip van de dag. Je kunt ook zien welke locaties, apparaten en websitepagina's de meeste kijkers naar je website trekken.
Je eigen bezoeken uit rapporten filteren:
  • Als je bent ingelogd op je Wix-account, worden bezoeken aan je eigen website met hetzelfde apparaat en dezelfde browser niet meegeteld in verkeersrapporten.
    Let op: Andere statistieken buiten verkeersrapporten (bijvoorbeeld winkelbestellingen, RSVP's voor evenementen, vind-ik-leuks en opmerkingen op posts, bevatten nog steeds je interactie(s) als website-eigenaar. Zo wordt het aantal keren dat je een blogpost bekijkt nog steeds meegeteld in het totale aantal postweergaven.
  • Als je een specifiek IP-adres wilt uitsluiten van je verkeersrapporten, stem dan voor deze functie en we houden je op de hoogte.
In dit artikel lees je meer over:

Soorten verkeersrapporten

Klik op een rapporttype om er meer over te weten te komen.

Veelgestelde vragen

Klik hieronder op een vraag voor meer informatie over verkeersrapporten van Wix Analytics.