Aanvraag: Een .txt-bestand toevoegen aan het Top-Level Domein voor Google Analytics-verificatie

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Als je om welke reden dan ook de toegang tot je Google Analytics-account verliest, kan Google je vragen een .txt-bestand toe te voegen aan het hoofddomein van je website (de root van het domein) om te verifiëren dat jij de eigenaar bent. Het is momenteel echter niet mogelijk om dit soort bestanden aan je Wix-website toe te voegen.
Om dit probleem op te lossen, raden we aan contact op te nemen met Google en een alternatieve verificatiemethode aan te vragen, zoals het toevoegen van een speciale metatag.
Tijdelijke oplossing:
Je kunt proberen een metatag toe te voegen met de volgende informatie op de pagina die je instelt als de standaard-URL van je property in Google Analytics. Vervang de tekst van de tijdelijke aanduiding door je e-mailadres, UA-ID en de datum.

GooGhywoiu9839t543j0s7543uw1 - pls add {VOER HIER JE E-MAILADRES IN} to GA account {VOER HIER JE UA-ID IN} with ‘Manage Users and Edit’ permissions - date {VOER HIER DE DATUM IN}."
Let op:
Als je problemen ondervindt met je Authorized Digital Sellers- of ads.txt-bestand voor Google Adsense-verificatie, kun je deze stappen proberen om dit op te lossen
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.