Aanvraag: Dynamische pagina's maken op basis van Google Maps-pins in een verzameling

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel is het niet mogelijk om een dynamische pagina te maken die gekoppeld is aan een veld met een Google Maps-pin.
Je kunt echter wel dynamische pagina's maken op basis van Tekst- en Nummerveldtypen in een verzameling. Door aan een bepaald veld te koppelen kun je een pagina maken die gekoppeld is aan elk item in je verzameling dat je maar wilt en de inhoud daarvan weergeven.

De dynamische pagina hieronder toont bijvoorbeeld de titel, het adres en een plattegrond van elk item in een verzameling. De pagina is gekoppeld aan het veld 'Location Name' om te selecteren welk item moet worden weergegeven.

Je kunt nu naar deze pagina linken met elk aanklikbaar element dat een link-optie heeft, zoals een knop.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.