Aanmeldingsinstellingen aanpassen in de Shared Gallery-app

Leestijd 3 minuten
Met de Shared Gallery-app kun je prachtige galerijen op je website maken om foto's en video's met je community te delen.
Bezoekers van je website kunnen zich aanmelden om lid te worden en zich aan te sluiten bij je community. Je kunt ervoor kiezen om je leden media te laten uploaden, albums te laten maken en beheren en je galerij te laten beheren. Lees meer over machtigingen voor gedeelde galerij
Pas je inlogpagina aan om te bepalen wie lid kan worden, welke inlogpagina bezoekers als eerste zien, welke inloggegevens ze kunnen gebruiken en welke beleidslinks die bezoekers zien op je inlogpagina.

Om de instellingen van je inlogpagina aan te passen:

1. Ga in de Editor naar Pagina's.
2. Klik op Aanmelden en inloggen.
3. Klik op Aanmeldingsformulier voor leden (standaard).
4. Selecteer Algemeen.
5. Kies ervoor om eerst de aanmeldingspagina voor nieuwe leden of de bestaande aanmeldingspagina voor leden weer te geven onder Welke optie wordt eerst weergegeven?.
Algemene aanmeldingsinstellingen voor leden beheren
6.  Klik op Aanvullende aanmeldings- en login-instellingen om te beheren wie lid kan worden.
7.  Klik op Social media.
8.  Schakel de inlogschakelaars in om leden in staat te stellen in te loggen met hun Google- en Facebook-inloggegevens.
9.  Schakel de Lid worden van de community is standaard aangevinkt-optie in om het 'Aan community deelnemen'-selectievakje standaard aan te vinken. Bezoekers kunnen het vinkje weghalen.
Selecteren dat deelnemen aan community standaard is aangevinkt.
10.  Klik op Beleid.
11.  Schakel de Plaats een link naar de voorwaarden van je site-optie in om een link naar je gebruiksvoorwaardenpagina toe te voegen aan het aanmeldingsvenster.
12. Klik op het Link-pictogramen selecteer de pagina of het anker om te gebruiken voor je gebruiksvoorwaarden.
13.  Schakel de Plaats een link naar het privacybeleid van je site.-optie in om een link naar je pagina met het privacybeleid toe te voegen aan het aanmeldingsvenster.
14.  Klik op het Link-pictogramen selecteer de pagina of het anker voor je privacybeleid.
Wil je je eigen aangepaste aanmeldingsformulier maken?
Selecteer Gepersonaliseerd formulierin het Welk aanmeldingsformulier krijgen je bezoekers te zien?-dropdownmenu en klik vervolgens op Formulier bewerken om aan de slag te gaan. Lees meer over gepersonaliseerde aanmeldingsformulieren