Aangepaste velden aan contacten toevoegen

Leestijd 2 minuten
Voeg aangepaste velden toe om extra gegevens over je contacten op te slaan. Aangepaste velden kunnen tekst, getallen, data of URL's bevatten en kunnen elke gewenste naam hebben.
Elk aangepast veld dat je toevoegt, wordt toegevoegd aan alle contacten in je contactenlijst (je hoeft dit veld niet voor elk contact in te vullen).
Tip:
Synchroniseer aangepaste velden van je contacten met Wix Forms om deze gegevens via een formulier op je website van je bezoekers te verzamelen.

Om een aangepast veld toe te voegen:

1. Ga naar je contacten.
  2. Klik op het Meer acties-pictogramen klik op Aangepaste velden beheren.
  3. Klik op + Nieuw veld toevoegen.
  4. Klik op de Veldtype-dropdown en selecteer het type inhoud.
  5. Voer de naam van het nieuwe veld in (bijv. Geboortedatum) in Veldnaam-veld.
  6. Klik op Toevoegen.
  1. Klik op Klaar.
En nu?
Bewerk de contacten om gegevens aan je nieuwe aangepaste veld toe te voegen.