7 november, 2023 -Wix Stores Pagina's Kunnen niet Worden Toegevoegd bij Installatie vanaf het Dashboard - NL

Bekend probleem|Dit probleem is opgelost.
Dit probleem is nu opgelost. Wij danken u voor uw geduld en begrip terwijl we eraan werkten dit probleem op te lossen.

Als u dit probleem nog steeds ondervindt, opent u de editor in een nieuw tabblad en probeert u het opnieuw, of verwijdert u de app en installeert u deze opnieuw door deze stappen te volgen: