Wix Stores: Wix Stores verwijderen

Leestijd 3 minuten
Wanneer je Wix Stores verwijdert, worden alle webshop-elementen (het winkelwagenpictogram, productwidgets, webshoptabbladen op je Wix-dashboard, enzovoort) verwijderd.
Belangrijk:
Het verwijderen van Wix Stores annuleert je Premiumpakket of Studio-pakket niet.
Wix Editor
Editor X
Studio Editor
  1. Ga naar de Editor.
  2. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
  3. Klik naast Winkelpagina's op het Acties-pictogram.
  4. Selecteer Webshop verwijderen.
  5. Klik op Verwijderen om te bevestigen.
Screenshot van Pagina's en menu's in de Wix Editor, met het instellingenpictogram naast Winkelpagina's aangeklikt en winkel verwijderen
Tip:
Je webshopgegevens gaan niet verloren wanneer je je webshop verwijdert. Als je je webshop opnieuw wilt weergeven, zal het terugschakelen naar een eerder opgeslagen versie met de webshop deze herstellen.