header-logo
איך מתחיליםאיך להשתמש ב-Wix כדי לבנות את האתר והעסק שלכם, איך לתת טאץ' לאתר בעזרת טמפלייטים או לשכור את שירותיו של מומחה בתשלום שייצור או ישפר בשבילכם את הנוכחות שלכם בדיגיטל
יצירת האתראיך להשתמש ב-Wix Editor כדי לנהל את תוכן האתר שלכם, להגן על פרטיות הגולשים ולשפר את נגישות האתר
ניהול החשבון והחיובים (Billing)כאן תוכלו לבדוק את הגדרות החשבון שלכם, לנהל את המינויים ותוכניות הפרימיום ולהבין את החשבוניות שלכם.
אפליקציות המובייל של Wixעם אפליקציית המובייל של Wix אתם יכולים לנהל את העסק בצורה יעילה יותר, להיות בקשר הדוק עם הגולשים ולבנות קהילה.
חיבור דומייןאיך לרכוש, לחבר או להעביר דומיין ואיך לשמור על מבנה הנתונים של האתר
ניהול העסקחפשו את הכלים המתאימים לבנייה ופיתוח של העסק: קבלת תשלומים, דוחות אנליטיקס, תקשורת עם הגולשים ועוד.
קידום האתראיך לקדם את האתר שלכם במנועי החיפוש, לשלוח קמפיינים במיילים ולהפעיל מודעות בתשלום
Studio ותוכניות לפרטנרים ולארגוניםאיך לפתח ולהגדיל את העסק בעזרת חשבון Studio או חשבון הפרטנר שלכם
קבלת עזרהמידע שיעזור לכם לפתור בעיות ביצועים ובעיות טכניות באתרים ונעקב אחר הפיצ'רים הבאים שעומדים לצאת ב-Product Roadmap שלנו.
placeholder-preview-image
Wix Learnשיפור המיומנויות שלכם בעזרת קורסים ומדריכים מוכנים
Wix Blogטיפים ועצות בעיצוב אתרים, שיווק ועוד
SEO Learning Hubאיך להגדיל את התנועה האורגנית לאתר דרך מנועי החיפוש
Website developmentבניית אתר עם פלטפורמת ה-full-stack שלנו
לעבוד עם אנשי מקצועבמאגר שלנו תוכלו למצוא מומחי Wix בתשלום שיעזרו לכם להשיג את היעדים שלכם
placeholder-preview-image

Wix Mobile Apps: מחיקת נתונים של חברי האתר לצמיתות

חשוב לדעת:
האפשרות הזו זמינה כרגע רק למשתמשי iOS. מידע נוסף על מחיקת נתונים ואפליקציות זמין באתר Apple: הרגולציה ומדיניות הפרטיות של iOS.

כבעלי אתר Wix, אתם יכולים למחוק לצמיתות נתוני חברים אם יבקשו זאת. היכולת הזו חיונית כחלק מעמידה בחוקי הגנת הפרטיות כמו התקנה הכללית להגנת נתונים (GDPR).
כשחברים שולחים בקשת מחיקה מכל אחת מהאפליקציות של Wix ללקוחות, כמו אפליקציית Spaces או Fit by Wix, תקבלו על כך התראה במכשיר שלכם. הדבר מאפשר לכם להתחיל במהירות בתהליך המחיקה, ולהבטיח שנתוני החברים נמחקים באופן מאובטח שמכבד את זכויותיהם לפרטיות.

מחיקת נתונים של חברי אתר

ההתראה שאתם מקבלים כשחברי אתר שולחים בקשה למחוק את הנתונים שלהם, כוללת הסבר על  אופן המחיקה של נתוני החברים מהדאשבורד של האתר במחשב. 

אחרי שהשלמתם את התהליך, הנתונים של חברי האתר יוסרו אוטומטית.
חשוב לדעת:
בסיום, אתם צריכים להודיע לחברי האתר שהתהליך הסתיים ושהנתונים שלהם נמחקו לצמיתות. 

שאלות נפוצות