Zoekwoorden toevoegen als extra metatags aan je pagina's

Leestijd 3 minuten
Je kunt zoekwoorden toevoegen aan de code van je pagina als extra metatags. Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat Google en andere grote zoekmachines zoekwoorden in metatags niet gebruiken als rankingfactor. Daarom hebben deze metatags geen invloed op de manier waarop je website wordt geïndexeerd en gerangschikt in zoekresultaten.
Zoekmachines gebruiken je inhoud om de waarde van elke pagina te begrijpen en overeenkomstig te rangschikken. In plaats van zoekwoorden als metatags toe te voegen, raden we aan om op organische en logische wijze zoekwoorden op te nemen in de inhoud van je website. Lees meer
Ondanks dat ze niet belangrijk zijn voor grote zoekmachines, kun je alsnog zoekwoorden gebruiken als je werkt met een dienst of een bedrijf dat ze gebruikt.
Let op:
Je kunt maximaal 10 zoekwoorden per pagina toevoegen.

Om zoekwoorden aan je pagina toe te voegen:

1. Ga naar de SEO-instellingen van je pagina:
2.  Klik op het Geavanceerde SEO-tabblad.
3. Klik op Extra tags.
4. Klik op +Nieuwe tag toevoegen
Een nieuwe metatag toevoegen in de Editor van je website
5.  Voeg je zoekwoorden toe als metatagcode in het HTML code-veld. Gebruik de volgende opmaak:

6.  Klik op Toepassen.
Lees meer:
Belangrijk:
Hulp nodig bij het gevonden krijgen van je website in de zoekresultaten? Bekijk de Wix SEO-checklist voor een stappenplan dat is ontworpen om de SEO van je website te verbeteren.