Wix voor developers

Leestijd 2 minuten
Het open platform van Wix stelt developers in staat om de diensten van Wix aan te passen, uit te breiden en te integreren. Gebruik onze API's en krachtige tools voor developer om je volgende project op Wix te bouwen.
Er zijn drie belangrijke manieren om op Wix als developer aan de slag te gaan:

Ontwikkel aangepaste websites

Gebruik het full-stack platform van Wix om je website aan te passen met code.
  • Breid de gebruikersinterface van je website uit en pas deze aan door aangepast gedrag en interacties tussen UI-elementen toe te voegen.
  • Voeg diensten van derden, npm-pakketten en gestroomlijnde testprotocollen toe aan de backend van je website.
  • Gebruik het Wix CMS of integreer populaire externe databases zoals Azure, Google Cloud, AWS en meer.

Bouw Wix-apps

Ontwikkel apps die de functionaliteit van de Wix-website uitbreiden. Hergebruik je apps op je eigen websites of publiceer ze in de Wix Appmarkt om miljoenen gebruikers te bereiken.
  • Help gebruikers succes te behalen door naadloze integratie met zakelijke kernoplossingen van Wix zoals evenementen, boekingen, restaurants en meer.
  • Versnel en vereenvoudig ontwikkeling met de API's, CLI, webhooks en SDK's van Wix, of bouw apps in een flits met Blocks.
  • Presenteer en verkoop je app aan miljoenen potentiële gebruikers via de appmarkt.

Ga Headless

Integreer de krachtige zakelijke oplossingen van Wix met je eigen frontend met behulp van elke tech-stack.
  • Bouw je app over meerdere frontends.
  • Voer aanroepen uit met REST API's of de JavaScript SDK om bedrijfsgegevens te openen en te beheren.
  • Gebruik OAuth 2.0-autorisatie volgens de industriestandaard. Profiteer zorgeloos van de beveiliging van Wix op enterpriseniveau.

Aan de slag

Als je er klaar voor bent, ga dan naar ons documentatieportaal voor developers om aan de slag te gaan.