Wix Studio: Toegang tot productbèta's

Leestijd 3 minuten
Meld je aan voor productbèta's om nieuwe Wix-functies te ervaren voordat ze worden uitgebracht. Wanneer je deelneemt aan een bètaversie van een product, moet je bugs identificeren en rapporteren, feedback geven en helpen bepalen welke verbeteringen nodig zijn voordat het product wordt uitgebracht. We kunnen je vragen om deel te nemen aan een prestatiebeoordeling om je ervaring te delen met onze ontwikkelaars en productmanagers.
Een screenshot van de productbètapagina in het Nieuwscentrum in Wix Studio.
Let op:
Momenteel zijn productbèta's alleen beschikbaar in het Engels en voor Wix-websites waarvan je de eigenaar bent. Houd er rekening mee dat de bèta's nog in ontwikkeling zijn en dat je misschien niet dezelfde naadloze ervaring hebt als met andere Wix-producten.
In dit artikel lees je hoe:

Deelnemen aan het Bètaprogramma

Neem deel aan het bètaprogramma en krijg toegang om nieuwe Wix-functies uit te proberen voordat ze worden uitgebracht.

Om deel te nemen aan het Bètaprogramma:

1. Ga naar je Wix Studio-werkruimte.
  2. Klik rechtsboven op het Nieuwscentrum-pictogramen selecteer Bèta's.
  3. Klik rechtsboven op Deelnemen aan bètaprogramma.
  4. Klik op Aanmelden.
Een screenshot van klikken op Deelnemen aan bètaprogramma en vervolgens opnieuw deelnemen om toegang te krijgen tot productbèta's.

Productbèta's in projecten gebruiken

Zodra je lid bent geworden, heb je toegang tot de beschikbare productbèta's en kun je ze uitproberen op Wix-websites waarvan je de eigenaar bent. Met productbèta's kun je Wix-functies ervaren voordat ze worden uitgebracht. Sommige van deze functies kunnen uiteindelijk worden ingetrokken of op een later tijdstip beschikbaar komen voor Wix-gebruikers.

Om een productbèta te gebruiken:

1. Ga naar je Wix Studio-werkruimte.
  2. Klik rechtsboven op het Nieuwscentrum-pictogramen selecteer Bèta's.
  3. Blader door de lijst en klik op de productbèta die je wilt uitproberen.
  4. Volg de stappen links onder Stappen.
Een screenshot van de stappen die je moet volgen om de productbèta te gebruiken.

Feedback delen over productbètas

Maak het verschil en deel je feedback op het Wix Studio Community Forum voor alle bèta's die je op je Wix-websites hebt gebruikt. Dit is belangrijk omdat het ons helpt onze producten voor jou en al onze gebruikers te verbeteren voordat ze worden uitgebracht.

Om je feedback te delen:

1. Ga naar je Wix Studio-werkruimte.
  2. Klik rechtsboven op het Nieuwscentrum-pictogramen selecteer Bèta's.
  3. Klik op de productbèta waarvoor je feedback wilt geven.
  4. Klik op Leave feedback.
  5. Voer je feedback over de bèta in op het Wix Studio Community Forum.