Wix Studio: Projecten toevoegen aan je Wix Marketplace-profiel

Leestijd 2 minuten
Voeg websites die je hebt gemaakt toe om ze in je Wix Marketplace-profiel weer te geven als Mijn projecten. Je kunt tot 20 gratis of Premium Wix-websites toevoegen om je beste werk te laten zien en de aandacht van je klanten te trekken.
Een screenshot van je Wix Marketplace-profiel.
Tips:
  • Bekijk de Wix Marketplace Profielgids voor tips om je vaardigheden en deskundigheid onder de aandacht te brengen.
  • Klik bovenaan de pagina op Bekijk mijn profiel om je profiel te bekijken zoals het verschijnt in de Wix Marketplace. Je profiel laat zien hoeveel projecten je hebt voltooid in de Wix Marketplace.

Om een project toe te voegen aan je Wix Marketplace-profiel:

1. Ga naar je Wix Marketplace-profiel.
  2. Scrol omlaag naar het Portfolioprojecten-gedeelte en klik op + Project toevoegen
Een screenshot van het klikken op Project toevoegen om projecten aan je Wix Marketplace-profiel toe te voegen.
  1. Kies de relevante Wix Premiumwebsite die je hebt gebouwd en klik op Volgende.
  2. Voer de websitenaam, beschrijving en URL in de relevante velden in.
  3. Klik onder Omslagafbeelding op het Bijwerken-pictogramom deze te vervangen. Selecteer vervolgens de afbeelding die je wilt gebruiken en klik op Openen.
  4. Klik op Project toevoegen
  5. Klik bovenaan de pagina op Wijzigingen opslaan
Let op:
Je kunt projecten bewerken en opnieuw ordenen door deze aan te wijzen en het relevante pictogram te selecteren.