Wix Studio: Eigen branding instellen

Leestijd 3 minuten
Creëer een merkervaring voor je klanten en presenteer je bedrijf als Wix Specialist.

Gebruik eigen branding om het merk van je bedrijf naadloos op te nemen in e-mailuitnodigingen, websitedashboards en gratis websitebanners die linken naar de bedrijfswebsite van je bedrijf. Verbeter de zichtbaarheid van je merk en creëer een uniforme ervaring voor je klanten via meerdere contactpunten.
Een screenshot van het Gepersonaliseerde branding-tabblad in de Wix Studio-werkruimte.
Let op:
Alleen eigenaren en mede-eigenaren van werkruimten kunnen aangepaste branding instellen.
In dit artikel lees je meer over:

Eigen branding instellen

Creëer een merkervaring voor je klanten om je bedrijf als Wix Specialist te promoten.

Om eigen branding in te stellen:

1. Ga naar Eigen branding in je Wix Studio-werkruimte.
  2. Klik op Nu instellen.
  3. Klik onder Logo op Afbeelding uploaden
  4. Selecteer je logo en klik op Bestand kiezen.
    Let op: Je logo moet een rechthoekige beeldverhouding hebben (bijvoorbeeld 4:3).
  5. (Optioneel) Klik op het Bedrijfsgegevens-tabblad van je Wix Studio-werkruimte op het Bewerken-pictogramom je bedrijfsnaam bij te werken.
  6. Klik onder URL van bedrijfswebsite op In bedrijfsgegevens toevoegen om het logo van je bedrijf aan je bedrijfsportfoliowebsite te koppelen.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over aangepaste branding als Wix Specialist.