Wix Studio: Een beoordeling aanvragen bij een klant in de Wix Marketplace

Leestijd 1 minuten
Zodra je een voltooid project voor een klant hebt ingediend via de Wix Marketplace, ontvangen ze een e-mail met het verzoek om je werk te beoordelen. Wanneer je klanten een beoordeling plaatsen, wordt deze weergegeven op je Wix Marketplace-profiel zodat andere potentiële klanten deze kunnen zien. Hoe meer goede beoordelingen je krijgt, hoe beter je profiel eruitziet. Als je klant geen beoordeling heeft achtergelaten, kun je een link sturen om het beoordelingsformulier in te vullen.

Om een beoordeling van je klant aan te vragen:

1. Ga naar Marketplace-overzicht in je Wix Studio-werkruimte.
  2. Klik op het Projecten-tabblad.
  3. Wijs het betreffende project aan en klik op Weergeven.
    Tip: Gebruik de Filteren op status-dropdown en selecteer Voltooid om al je voltooide projecten te zien.
  4. Klik onder Voltooid project op Link kopiëren om de link naar je klembord te kopiëren.
  5. Stuur de link naar je klant.
Een screenshot van het klikken op Kopieer review link onder uw Voltooid project voor de klant.
Let op:
  • Je klant moet zijn ingelogd op zijn of haar Wix-account om het beoordelingsformulier te kunnen bekijken en te versturen.
  • Momenteel is het niet mogelijk om beoordelingen te ontvangen van klanten die niet afkomstig zijn van de Wix Marketplace. Klik hier om voor deze functie te stemmen.