Wix Studio: Over de levels en voordelen van het specialistenprogramma

Leestijd 1 minuten
Krijg als Wix Specialist toegang tot exclusieve voordelen. Verdien punten voor het bouwen van premium websites en het behalen van certificeringen om meer voordelen te ontgrendelen naarmate je verder komt in de 4 programmalevels: Pioneer, Creator, Icon en Legend. Bekijk de voordelen die op elk level worden ontgrendeld en het aantal benodigde punten in de onderstaande tabel.
Klaar om Wix Specialist te worden?
Meld je nu aan als je de eigenaar van de werkruimte bent. Klik linksboven in je Wix Studio-werkruimte op Word een Specialist en voer de gegevens van je bedrijf in. We zullen je verzoek om deel te nemen aan het programma binnen de volgende werkdag beoordelen. Lees meer over het verdienen van punten met het Wix Specialistenprogramma.
A screenshot of clicking become a partner on the top left of the Wix Studio workspace to join the Wix Partner Program.
Voordeel
Pioneer
0-900 punten
Creator
1000 punten
Icon
2000 punten
Legend 5000+ punten
Specialistenbadge

Download je Wix Specialistenbadge:
Wijs linksboven in je Wix Studio-werkruimte het Specialistenlevel-gedeelte aan en klik naast je Specialistenbadge op het Downloaden-pictogram.