Wix Studio: Prioriteitsondersteuning voor specialisten

Leestijd 1 minuten
Krijg zo snel mogelijk antwoord op je vragen en krijg hulp die is afgestemd op jouw zakelijke behoeften. Als Wix Specialist krijg je ondersteuning met prioriteit wanneer je een callback aanvraagt of een ticket indient.

Prioriteit bij ondersteuning omvat snellere reactietijden, toegewijde hulp van een gespecialiseerd team en een hogere prioriteit in de wachtrij. Prioriteitsondersteuning is exclusief beschikbaar voor Wix Specialisten die deel uitmaken van het Wix Specialistenprogramma.

Om ondersteuning met prioriteit te krijgen:

1. Ga naar je Wix Studio-werkruimte.
  2. Klik bovenaan op Hulp.
  3. Klik onder Chat met ons op Neem contact op met de Klantenservice voor professionele ondersteuning.
  4. Klik op het onderwerp van het probleem dat je ondervindt en volg de aanwijzingen op je scherm om contact op te nemen met de prioriteitsondersteuning.
Een screenshot van de Help-widget in Wix Studio.
Geef het volgende op wanneer je contact met ons opneemt om je ondersteuning te stroomlijnen:
  • Een beschrijving van het probleem
  • De domeinnaam (URL) waar je hulp bij nodig hebt
  • De website waar je hulp bij nodig hebt
  • De paginanaam waar je hulp bij nodig hebt (indien van toepassing)
  • Alle relevante details die ons klantenserviceteam kunnen helpen