Wix Stores: Verwerkingskosten toevoegen

Leestijd 1 minuten
Je kunt verwerkingskosten (bovenop verzendkosten) toevoegen aan bestellingen die via je webshop worden geplaatst.
Let op:
Je kunt geen verwerkingskosten toevoegen aan de volgende verzendregels:

Om verwerkingskosten toe te voegen:

1. Ga naar de Verzendings-instellingen op het dashboard van je website.
  2. Bewerk een bestaande regel of klik op Regio toevoegen om een nieuwe te maken.
  3. Stel een verzendregel in voor de regio.
  4. Schakel het Bij elke bestelling verwerkingskosten toevoegen-selectievakje in.

5. Vul de verwerkingskosten in.