Wix Stores: Valuta wijzigen

Leestijd 1 minuten
Selecteer een valuta voor je website. De valuta die je kiest, wordt gebruikt voor Wix Stores en alle andere betaalde transacties die aan je site zijn gekoppeld.

Om je valuta te wijzigen:

1. Ga naar het Taal en locatie tab in het dashboard van je website.
  2. Scrol omlaag naar het Website valuta onderdeel en selecteer een valuta uit het drop-down menu.
Let op:
  • Als de gewenste valuta niet in de het drop-down menu verschijnt, klik dan hier om meer valuta aan te vragen.
  • Je kan een valutacalculator toevoegen zodat klanten prijzen in hun eigen valuta kunnen bekijken. Lees hoe