Wix Stores: Printify aan je webshop koppelen

Leestijd 3 minuten
Printify is een gebruiksvriendelijke print-on-demand dropshipping-app waarmee je op maat ontworpen kleding, accessoires, mokken, telefoonhoesjes, en nog veel meer kunt verkopen. Je kunt je persoonlijke ontwerpen aan producten toevoegen, en Printify zorgt ervoor dat het naar je klant wordt verzonden.

Zo werkt het

Je voegt je ontwerp toe aan een Printify-product, stelt je prijs in en voegt het product toe aan je webshop.
Alleen nadat een klant het product heeft gekocht, betaal je Printify. Zij gaan dan aan de slag en maken, verpakken en verzenden de goederen naar je klant. Je hoeft je geen zorgen te maken over de opslag van voorraad of het beheer van fulfillment.

Printify-kosten

Er zijn geen kosten vooraf. Je betaalt alleen wanneer een klant een bestelling plaatst. Lees meer

Printify productselectie

Printify biedt meer dan 250 producten om uit te kiezen, waaronder t-shirts, schoenen, jurken, sieraden, muurstickers, telefoonhoesjes, en nog veel meer.

Om Printify aan Wix Stores te koppelen:

1. Ga in je Editor naar de Wix Appmarkt:
    • Wix Editor: Klik links in de Editor op Apps toevoegen.
    • Editor X: Klik bovenaan Editor X op Appmarkt.
  2. Begin Printify in het zoekvak te typen en selecteer het.
  3. Klik op +Toevoegen
  4. Klik op Toestaan en installeren.
  5. Selecteer een optie:
    • Meld je aan om een nieuw Printify-account aan te maken
    • Log in op een bestaand Printify-account
  6. (Voor nieuwe accounts) Volg de instructies in de e-mail die je hebt ontvangen om je e-mailadres te bevestigen.
  7. Ga naar het Printify-dashboard
  8. Klik rechtsboven op het Profiel-pictogram.
  9. Selecteer My account.
  10. Klik op My Stores.
  11. Klik op Add new store.
  12. Klik naast Wix op Connect.
  13. Als je meer dan één Wix-website hebt, klik je naast de website die je wilt koppelen op Select.
  14. Klik op Allow and install.
  15. Selecteer in de Select store that you want to connect to-dropdown de Printify-webshop die je aan je Wix-website wilt koppelen en klik op Continue.
    Tip: Als je net je Printify-account hebt aangemaakt, heeft je standaardwebshop de naam 'My new store'.