Over snel betalen

Leestijd 3 minuten
Verhoog je inkomsten door het voor terugkerende klanten gemakkelijk te maken om het betaalproces te voltooien. Met behulp van het ledengedeelte kunnen je klanten een account op je website aanmaken en hun gegevens opslaan voor alle toekomstige verkopen.

Hoe snel betalen werkt

Met een ledengedeelte toegevoegd aan je website, kan een klant zich aanmelden en inloggen. Wanneer ze een aankoop doen, worden hun gegevens opgeslagen.
Wanneer de klant terugkeert om een nieuwe aankoop te doen, vinden ze hun gegevens al ingevuld.
Klanten kunnen hun factuuradres en persoonlijke gegevens opslaan. Wix Stores-klanten kunnen hun verzendadres opslaan. Als klanten daarvoor kiezen, kunnen ze ook hun creditcardgegevens opslaan.
Let op:
De snelle betaalfunctie werkt niet als je een aangepast veld aan het betaalveld hebt toegevoegd. Klanten moeten hun gegevens opnieuw invoeren.

Hoe klanten opgeslagen adressen en creditcards bewerken

Er zijn twee manieren waarop klanten hun adreslijst kunnen beheren.
Op de betaalpagina kunnen klanten op Bewerken klikken om:
  • Een ander verzend- of factuuradres te selecteren
  • Een adres te bewerken
  • Een nieuw adres toe te voegen
Als alternatief kunnen klanten, nadat ze zijn ingelogd op je website, op Mijn adressen klikken om hun pagina met adressen te bekijken. Daar kunnen ze een standaardadres selecteren en een adres toevoegen, bewerken of verwijderen. Door op Mijn wallet te klikken, kunnen klanten een opgeslagen creditcard bewerken of verwijderen.
Tips: