Wix Stores: Limieten en aanbevolen richtlijnen

Leestijd 1 minuten
Om ervoor te zorgen dat het Wix Stores-platform stabiel blijft en dat je webshop bruikbaar en snel is, heeft Wix een aantal beperkingen ingesteld.

Wix Stores-platformlimieten:

• Producten: Je kunt handmatig of via CSV-import tot 50.000 producten uploaden vanuit het Wix Stores-dashboard.
  • Poductopties per product: Elk product kan maximaal 6 productopties hebben (bijvoorbeeld kleur, maat, materiaal).
  • Keuzes per productoptie: Elke productoptie (bijvoorbeeld grootte) kan maximaal 100 optiekeuzes hebben (bijvoorbeeld groen, blauw)
  • Productvarianten: Je kunt maximaal 1.000 varianten per product maken.

Wat gebeurt er als je een van deze limieten overschrijdt?

Wanneer je een limiet nadert of overschrijdt, ontvang je eerst een melding op het Wix Stores-dashboard. Wanneer je een van deze limieten overschrijdt, ontvang je een foutmelding.