Wix Stores: Klanten toestaan een bericht toe te voegen als ze een product kopen

Leestijd 1 minuten
Voeg een aangepast tekstvak aan je productpagina toe zodat je klanten een bericht voor je achter kunnen laten wanneer ze een specifiek product kopen. Dit kan worden gebruikt om personalisatie-opties of cadeaupapier-opties aan producten toe te voegen.

Een aangepast tekstveld toevoegen aan je productpagina:

1. Ga naar Producten op het dashboard van je website.
  2. Selecteer het relevante product of klik op Nieuw product om een nieuw product toe te voegen.
  3. Scrol omlaagen klik op Aangepast tekstveld toevoegen.
  4. Voer de titel van het tekstveld in (bijvoorbeeld Welke naam moeten we graveren?).
  5. Voer de tekenlimiet voor het tekstveld in.
  6. Schakel het selectievakje Verplicht veld in of uit:
    • Geselecteerd: De klant moet het tekstveld invullen.
    • Gedeselecteerd: De klant kan dit leeg laten.
  7. (Optioneel) Klik op Nog een toevoegen om een gepersonaliseerd tweede tekstveld toe te voegen.
    Tip: Je kunt maximaal 2 velden toevoegen.
  8. Klik op Opslaan.
Nadat een klant een bestelling heeft geplaatst kun je de informatie zien die hij op het Bestellingen tabblad heeft geschreven.