Wix Stores: Het pakket van je website upgraden

Leestijd 1 minuten
Je kunt Wix Stores toevoegen en instellen op je website, maar om klanten bestellingen te laten plaatsen, moet je je website upgraden naar een pakket waarmee je betalingen kunt ontvangen. Hiermee kun je een domein aan je website koppelen en beginnen met verkopen.
Lees verder:

Om je website te upgraden:

1. Voeg Wix Stores aan je website toe als je dit nog niet gedaan hebt.
  2. Ga naar het dashboard van je website.
  3. Klik op het Upgrade-pictogram.
Screenshot van het Wix-dashboard met de upgrade-knop omlijnd
  1. Klik onder het pakket dat je wilt kopen op Selecteren.
  2. Selecteer een abonnementsduur en klik op Verder naar afrekenen.
  3. Vul je betaalgegevens in.
  4. Klik op Aankoop verzenden.
  5. Vernieuw je Editor om de upgrade te zien die op je website is toegepast.
Belangrijk:
Nadat je je aankoop hebt ingediend, kan je bank je vragen om je identiteit te verifiëren. Ondervind je problemen met het verificatieproces? Neem dan rechtstreeks contact op met je bank.