Wix Stores: Een verzendregel verwijderen of deactiveren

Leestijd 2 minuten
Als je een bepaalde verzendregel niet nodig hebt, kun je deze tijdelijk deactiveren of permanent verwijderen.
Belangrijk:
  • Als je alle verzendregels deactiveert of verwijdert, kunnen klanten geen winkelaankopen doen.
  • Als je alle verzendregels die van toepassing zijn op een specifieke bestemming deactiveert of verwijdert (en geen 'Rest van de wereld'-regio hebt), kunnen klanten uit die regio geen winkelaankopen doen.
  • Als je de verzendregio die je nodig hebt niet kunt vinden, neem dan contact met ons op en laat ons weten welke regio ontbreekt.

Lees meer over het verwijderen van verzendregels:

Een verzendregel deactiveren

1. Ga naar de Verzendings-instellingen op het dashboard van je website.
  2. Klik op de relevante schakelaar om de verzendregel te deactiveren.

Een verzendregel verwijderen

1. Ga naar de Verzendings-instellingen op het dashboard van je website.
  2. Klik op de regel die je wilt wijzigen.
  3. Klik rechtsboven op het Meer weergeven-pictogram .
  4. Klik op Verzendregio verwijderen.
  5. Klik op Verwijderen om te bevestigen.