Wix Stores: Een Faire Store creëren met de Faire Integration-app

Leestijd 2 minuten
Integreer je Wix-webshops met de Faire Marketplace en begin met groothandelsverkoop.
In dit artikel lees je hoe je:

De Faire Integration-app toevoegen en aanmelden

Ga naar de Wix Appmarkt om de Faire Integration by Digital Products Lab-app toe te voegen
Wix Editor
Studio Editor
Dashboard
  1. Ga naar je Editor.
  2. Klik links in de Editor op Apps toevoegen.
  3. Zoek naar de Faire Integration-app in de zoekbalk.
  4. Klik op Toevoegen aan website.
  5. Controleer de machtigingen en klik op Akkoord en toevoegen.
  6. Selecteer een pakket op de prijzenpagina.
    Tip:
    Elk pakket wordt geleverd met een gratis proefperiode van 7 dagen.

Een Faire-webshop instellen

Voordat je webshop klaar is om live te gaan, moet je je valuta configureren, instellingen voor voorraadsynchronisatie selecteren, een prijsstrategie bepalen, en meer.