Wix Stores: De volgorde van producten in een categorie wijzigen

Leestijd 1 minuten
Zorg ervoor dat je beste producten opvallen door ze vooraan in het midden te plaatsen.
Om de volgorde van producten op je website te wijzigen, ga je naar het Categorieën-tabblad op het dashboard van je website. Wanneer je de volgorde van producten daar wijzigt, verandert de volgorde van die categorie overal waar die op je website weergegeven wordt.

Om de volgorde van producten te wijzigen:

1. Ga naar Categorieën op het dashboard van je website.
  2. Selecteer de betreffende categorie.
  3. Klik en sleep de producten om de volgorde te wijzigen.
  4. Klik op Opslaan.