Wix Stores: De 'ProveSource' social proof-app toevoegen

Leestijd 2 minuten
ProveSource gebruikt social proof om bedrijven te helpen websiteverkeer, verkopen en gegevens om te zetten in inzichten die je klanten kunnen zien.
Screenshot van een winkelgalerijpagina met een ProveSource-pop-up zichtbaar
Nadat je je website hebt geïntegreerd met ProveSource, zal de app:
  • Tot 30 eerdere aankopen importeren
  • Een streammelding maken om websitebezoekers die aankopen te laten zien
Voordat je begint:
Zorg ervoor dat je website een Premiumpakket of Studio-pakket heeft waarmee je betalingen kunt accepteren en een domein heeft.

Om de ProveSource-app toe te voegen:

Wix Editor
Editor X
Studio Editor
Dashboard
  1. Ga naar je Editor.
  2. Klik links in de Editor op Apps toevoegen.
  3. Zoek in de zoekbalk naar de ProveSource-app.
  4. Klik op Toevoegen aan website.
Nadat je de app hebt toegevoegd, ga je naar het ProveSource-dashboard. Daar kun je acties uitvoeren zoals het aanpassen van meldingen, het instellen van doelen en het bekijken van analyses. Ga voor meer informatie naar het helpcentrum van ProveSource