Wix Stores-aanvraag: Affiliate-marketing aanbieden voor je webshop

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel biedt Wix Stores geen affiliate-marketingtool waarmee anderen je affiliate kunnen worden en je winkelproducten kunnen verkopen. Je kunt wel een affiliate-programma maken met een van de volgende apps van derden:
  • Goaffpro Affiliate Marketing
  • Simple Affiliate
  • OSI Affiliate Software
  • Metricks
Ga naar de Wix Appmarkt om naar extra apps te zoeken of klik op Voor deze functie stemmen. We houden je dan op de hoogte.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.