Wix Specialisten: Betalingen bekijken in Klantfacturering

Leestijd 2 minuten
Beheer en volg alle betalingen van je klanten. Krijg een overzicht van het totale bedrag dat aan je is betaald, je nettowinst en het totaal aan ontvangen betalingen. Je kunt ook filteren op betaalstatus om er zeker van te zijn dat je betaald krijgt.
Een screenshot van het Betalingen-tabblad in je Specialistendashboard
Voordat je begint:
Zorg ervoor dat je je Specialisten-account koppelt aan een betaalmethode zodat je online betaald kunt worden.

Om je betalingen te bekijken:

1. Klik bovenaan je Wix-account op Specialisten dashboard.
  2. Klik links op het Klantfacturering-tabblad.
  3. Klik links op het Betalingen-tabblad.
  4. Klik op de Overzicht-dropdown om de periode voor betalingen te selecteren (Vandaag, Laatste 7 dagen, Laatste 30 dagen, Laatste 90 dagen of Altijd).
  5. (Optioneel) Klik op Filter om een van de volgende filters aan de tabel toe te voegen:
    • Datum: Selecteer het tijdbereik. Je kunt op Aangepast klikken om de tijdsperiode in de kalender te selecteren.
    • Status: Selecteer de betaalstatussen die je wilt opnemen (In behandeling, Geslaagd, Afgewezen, Terugbetaling of Terugvordering).
    • Betaalprovider: Selecteer de betaalproviders die je wilt opnemen (zoals Stripe, Wix Payments, offline betalingen). Let op: Dit is gebaseerd op je betaalinstellingen.
    • Betaalmethode: Selecteer de betaalmethoden die je wilt opnemen (bijv. Creditcards/debetkaarten, persoonlijk betalen).
    • Bestellingstype: Selecteer het type bestelling (bijv. facturen, periodieke facturen).
  6. (Optioneel) Klik op het Download-pictogramom de betalingstabel te downloaden als een .csv-bestand.