Wix Restaurants: Voorschotten instellen voor tafelreserveringen

Leestijd 2 minuten
Of je nu reserveringskosten wilt toevoegen voor grotere gezelschappen of de kosten van elke gast wilt dekken, voeg regels voor voorschotten toe voor tafelreserveringen om aan de specifieke behoeften van je restaurant te voldoen.

Accepteer creditcardbetalingen wanneer gasten online een tafel reserveren, of gebruik alternatieve methoden, zoals het delen van betaallinks, het verzenden van facturen of het handmatig afhandelen van betalingen. Bovendien kun je gedetailleerde analyses krijgen van al je betalingen voor tafelreserveringen.
Een screenshot van hoe een voorschot wordt weergegeven wanneer een klant een tafel reserveert.

Een betaalregel toevoegen

1. Ga naar Tafelreserveringen op het dashboard van je website.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen.
  3. Klik op Voorschot.
  4. Klik op + Voorschot toevoegen en definieer je regels voor voorschotten:
    • Minimum aantal personen: Voer het minimum aantal gasten in waarvoor het voorschot van toepassing is.
    • Reserveringskosten: Voer de kosten in om deze reservering bij elke gast in rekening te brengen.
  5. Klik op Opslaan.
Een screenshot van het definiëren van je regels voor voorschotten voor tafelreserveringen.
En nu?
Alle tafelreserveringen, of ze nu gratis of betaald zijn, maken een bestelling aan op het Bestellingen-tabblad op het dashboard van je website. Je kunt deze bestellingen filteren om al je tafelreserveringen te beheren.
A screenshot of the Orders tab with table reservations filtered.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder voor meer informatie.