Wix Restaurants: Een reserveringswidget aan een pagina toevoegen

Leestijd 1 minuten
Nodig je klanten uit om een tafel te reserveren vanaf elke pagina op je website. Voeg een handige reserveringsknop of formulierwidget toe.
Screenshot van de reserveringswidget op een website.

Om de reserveringswidget toe te voegen:

1. Ga naar je Editor.
  2. Ga naar je Reserveringen-pagina.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Add-ons.
  5. Klik op Toevoegen aan pagina.
  6. Selecteer de pagina waarop je de geselecteerde widget wilt weergeven.
  7. (Optioneel) Verplaats de widget op de pagina en ontwerp deze naar wens.
Een screenshot van de selectie van de reserveringswidget in de Wix Editor