Wix Restaurants: Een menu afdrukken

Belangrijk:
Dit artikel gaat over de nieuwe Wix Restaurants Menus-app.
Kies een van onze ontworpen templates en personaliseer een afdrukbaar menu voor je restaurant. Je kunt de lettertypestijl en kleuren instellen en je restaurantlogo toevoegen.

Je kunt ook een scanbare QR-code toevoegen die je klanten kunnen scannen en online kunnen bestellen. Zodra je klaar bent, klik je op Menu downloaden om je menu in PDF-formaat te downloaden.
Screenshot van het instellen van de template voor jet afdrukbare menu

Om je menu te ontwerpen en af te drukken:

1. Ga naar Menu's (nieuw)" target="_blank") op het dashboard van je website.
  2. Klik naast het menu dat je wilt aanpassen op het Meer acties-pictogramen klik op Afdrukmenu ontwerpen
Screenshot van de nieuwe Wix Menus-app met het ontwerpprintmenu in de schijnwerpers
  1. Pas je afdrukbare menu aan met behulp van de ontwerpopties:
    • Templates: Selecteer een template die bij je restaurant past.
    • Logo: Voeg het logo en de QR-code van je restaurant toe voor online bestellingen:
      • Klik op Uploaden om het logo van je restaurant vanaf je computer te uploaden.
        Je kunt ook op Logo maken klikken om er een te maken met de Wix Logo Maker.
      • Schakel QR Code in om een scanbare QR code op je menu op te nemen die klanten kunnen scannen om online te bestellen.
    • Tekst: Wijs de relevante tekststijl aan en klik op Aanpassen om de stijlen voor tekst op je menu (menu, onderdeel en gerechten) in te stellen:
      • Beschrijving gerecht: Klik op de schakelaar om beschrijvingen van gerechten op je menu weer te geven of te verbergen.
      • Lettertype: Klik op Lettertype wijzigen en kies een lettertype voor je menu.
      • Tekststijl: Klik om de tekst vet, cursief of onderstreept te maken.
      • Uitlijning: Kies of je de tekst links, in het midden of rechts wilt uitlijnen.
      • Tekstkleur: Kies een kleur voor de tekst of voer een hex-code in.
      • Grootte (pixels): Stel een grootte in voor de tekst of sleep de schuifregelaar.
    • Symbolen: Selecteer een set symbolen en stel hun kleuren in.
    • Verdelers: Gebruik scheidingslijnen om de verschillende onderdelen van je menu te scheiden.
    • Achtergrond: Kies een achtergrondkleur voor je menu. Je kunt ook een hex-code invoeren.
  2. Klik op Menu downloadenom je menu in PDF-formaat te downloaden.