Wix Restaurants: Een combimaaltijd maken

Belangrijk:
Dit artikel gaat over de originele Wix Restaurants Menus-app. Probeer onze nieuwe menu-app. Lees hoe je de nieuwe Wix Restaurants Menus-app toevoegt en instelt
Je kunt een combimaaltijd op je menukaart aanbieden wanneer je twee of meer gerechten voor een speciale prijs wilt verkopen. Je kunt bijvoorbeeld een speciale familiedinercombinatie aanbieden met meerdere gerechten, of een lunchspecial met een voorgerecht, hoofdgerecht en een drankje.
Voordat je begint:
Zorg ervoor dat de gerechten die je aan de combimaaltijd wilt toevoegen op je menukaart staan. Lees hoe je gerechten aan je menu kunt toevoegen

Om een combimaaltijd te maken:

1. Ga naar Menu's op het dashboard van je website.
  2. Navigeer naar het relevante menugedeelte.
  3. Klik op Gerecht toevoegen.
  4. Vul de gegevens van de combimaaltijd in:
    1. Naam: Voer een naam in voor de combimaaltijd.
    2. Prijs: Voer een prijs in voor de combimaaltijd.
    3. Belasting: Voer belastingen in voor de combimaaltijd, indien van toepassing.
    4. Beschrijving: Voer een beschrijving in voor de combimaaltijd.
    5. Gerechtlabels: Voeg relevante labels toe aan je combimaaltijd (special, veganistisch, vegetarisch, glutenvrij, organisch en pittigheid).
    6. Zichtbaarheid: Selecteer om deze combimaaltijd aan klanten in het menu te tonen.
    7. Afbeelding: Klik om een afbeelding toe te voegen aan de combimaaltijd.
  1. Klik op Toevoegen.
  2. Klik op + Nieuwe optie en vervolgens op Nieuwe optie.
  3. Klik rechtsboven op Nieuwe optie en vervolgens op Bestaand gerecht.
  4. Wijs de bestaande gerechten die je aan de combimaaltijd wilt toevoegen aan en selecteer ze.
  5. Klik op Toevoegen.
    Let op: De gerechten worden toegevoegd met hun gerechtopties. Om de gerechtopties te verwijderen, klik je op Gebruiken zonder.
  6. Klik op Toevoegen.