Wix Restaurants: De Menus by Wix Restaurants-app verwijderen

Leestijd 2 minuten
Belangrijk:
Dit artikel gaat over de originele Wix Restaurants Menus-app. Probeer onze nieuwe menu-app. Lees hoe je de nieuwe Wix Restaurants Menus-app toevoegt en instelt
Menus by Wix Restaurants is een app die de pagina vult, dus als je de app wilt verwijderen, moet je de pagina zelf verwijderen uit de Editor van je website.
Belangrijk:
Wanneer je je Menus-app verwijdert, worden alle bijbehorende menu's en bestellingen permanent verwijderd.
Wix Editor
Editor X
  1. Klik links in de Editor op het Pagina's-pictogram.
  2. Klik op Websitemenu.
  3. Wijs de Menu's-pagina aan en klik op het Meer acties-pictogram.
  4. Klik op Verwijderen.
  5. Klik op Verwijderen om te bevestigen.