Wix Restaurants-aanvraag: Bestellingen van minder dan € 1,– accepteren

Functieaanvraag|Goed nieuws! Deze functionaliteit is nu beschikbaar.
We zijn verheugd om aan te kondigen dat het nu mogelijk is om bestellingen te accepteren die minder dan 1,00 in de valuta van je restaurant zijn. Deze functie is beschikbaar met de Wix Restaurants Orders (Nieuw)-app
Belangrijk:
  • De nieuwe app voor online bestellen is nog niet voor alle gebruikers beschikbaar.
  • De nieuwe app voor online bestellen biedt al veel voordelen ten opzichte van de oude app, maar een aantal functies die beschikbaar zijn in de oude app ontbreken nog. Lees meer over de verschillen tussen de oude en nieuwe apps voor online bestellen.