Wix Pro Gallery: Een aangepaste knop toevoegen aan je galerij

Leestijd 2 minuten
Maak je eigen aangepaste CTA-knoppen (call-to-action) om bezoekers aan te moedigen op je Pro Gallery-items te klikken. Je kunt de tekst, het ontwerp en meer aanpassenom het te maken zoals je wilt.
In dit artikel lees je meer over:
Voordat je begint:
Om de knop de gewenste link te laten openen, moet je eerst de link toevoegen aan het relevante galerij-item. Lees hoe je links toevoegt aan galerij-items

Door een aangepaste knop te maken, kun je de aandacht van je bezoekers vestigen op een galerij-item. Je kunt hem laten opvallen door de tekst te wijzigen en aan te passen hoe de knop eruitziet in je galerij.

Om aangepaste knoppen toe te voegen:

1. Klik in de Editor op de Wix Pro Gallery.
  2. Klik op Instellingen
  3. Klik op het Ontwerp-tabblad.
  4. Klik op Knoppen
  5. Schakel Aangepaste knop in.
  6. Pas het volgende aan:
    • Knoptekst: Klik op het tekstvak om de tekst toe te voegen die op de knop zal verschijnen.
    • Horizontale uitlijning: Kies ervoor om de horizontale tekst links, in het midden of rechts uit te lijnen.
    • Verticale uitlijning: Kies ervoor om de verticale tekst links, in het midden of rechts uit te lijnen.
    • Stijl en kleur lettertypen: Selecteer het lettertype en de kleur van de knop.
    • Kleur en dekking knop: Sleep de schuifregelaar om de knopkleur en dekking te wijzigen en klik op het kleurvak om een kleur te selecteren.
    • Dikte en kleur rand: Sleep de schuifregelaar om de randbreedte te wijzigen en klik op het kleurvak om een kleur te selecteren.
    • Radius hoeken: Sleep de schuifregelaar om de hoekradius te wijzigen.
Een screenshot van de Wix Pro Gallery en het Ontwerp-tabblad.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder voor meer informatie over knoppen.