Wix Pro Gallery-aanvraag: Volledige afbeeldingen weergeven wanneer op de 'Meer laden'-knop wordt geklikt (Metselwerk en Collage)

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Wanneer je de 'Meer laden'-knop instelt om nog een sectie weer te geven in een Pro Gallery met de indeling Metselwerk of Collage, worden de afbeeldingen onder aan de volgende sectie afgesneden. Momenteel is het in dit scenario niet mogelijk om volledige afbeeldingen weer te geven wanneer de 'Meer laden'-knop is ingeschakeld.
Tip:
Je kunt je 'Meer laden'-knop instellen om alle afbeeldingen weer te geven. De afbeeldingen worden dan niet afgesneden.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij heel erg gewaardeerd.

Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.