Wix Portfolio: Een projectpagina aan je websitemenu toevoegen

Leestijd 2 minuten
Misschien heb je een nieuw portfolioproject dat je onder de aandacht wilt brengen om meer bezoekers aan te trekken. Door je project vanuit je websitemenu te linken, kunnen bezoekers vanaf elke pagina op je website naar je werk klikken.
Een screenshot met een websitemenu met een gekoppeld project.

Om een projectpagina aan je websitemenu toe te voegen:

Editor
Editor X
  1. Ga naar je Editor.
  2. Selecteer het menu waaraan je een link wilt toevoegen.
  3. Klik op Menu beheren.
  4. Klik onderaan op het Menu-item toevoegen-pictogram.
Een screenshot met de knop Menu toevoegen in de editor voor sitemenu-elementen.
  1. Klik op de Welke pagina?-dropdown en selecteer Projectpagina's
  2. Klik op de Welk item?-dropdown en selecteer het project waarnaar je wilt linken.
  3. Klik op Klaar
  4. Werk de naam van de link bij zoals deze op je menu wordt weergegeven.
  5. Klik op Klaar
Een screenshot die laat zien hoe je de naam kunt wijzigen van hoe je projectpagina wordt weergegeven op je websitemenu.