Wix Photo Albums: Het focuspunt van afbeeldingen in je fotoalbum wijzigen

Leestijd 1 minuten
Verander het focuspunt van de afbeeldingen in je fotoalbum, zodat je bezoekers het belangrijkste deel vanuit de hoofdgalerijweergave zien.
Let op:
Als je het focuspunt van een afbeelding wijzigt, wordt de grootte ervan niet gewijzigd. Het verandert welk deel zichtbaar is in de galerij. Wanneer websitebezoeker op de afbeelding klikken, zien ze de hele afbeelding in de uitgebreide weergave (als je deze optie hebt geselecteerd in de instellingen).

Om het focuspunt van een afbeelding te wijzigen:

1. Ga naar Fotoalbums op het dashboard van je website.
  2. Klik naast het betreffende album op Album beheren
  3. Klik rechtsboven op Aanpassen
  4. Wijs je galerij aan in het linkerpaneel en klik op Media beheren
  5. Selecteer een afbeelding en klik op het Focuspunt-pictogram onder de geselecteerde afbeelding.
  6. Klik op de positie op de thumbnailafbeelding waar je het focuspunt wilt hebben. Het focuspunt wordt weergegeven als een witte cirkel. Tip: Je kunt ook klikken en de cirkel over de afbeelding slepen om een focuspunt te selecteren.
  7. Klik op Klaar