Wix Photo Albums: Een betaalmethode selecteren in de Wix Photo Albums Store

Leestijd 1 minuten
Belangrijk:
De Wix Photo Albums Store is niet voor alle gebruikers beschikbaar. Vanaf februari 2023 is het niet langer mogelijk om de Wix Photo Albums Store aan je website toe te voegen. Als alternatief kun je Wix Stores aan je website toevoegen en het aan Printful koppelen om je foto's te verkopen.
Het selecteren van een betaalmethode is gebaseerd op het type bestanden dat je in je webshop verkoopt.
Als je digitale afbeeldingen en afdrukken verkoopt, verloopt de betaling altijd via PayPal. Klik hier om meer te lezen.
Als je alleen digitale bestanden verkoopt, wordt de betaalmethode ingesteld tijdens het instellen van je webshop. Klik hier om meer te lezen.
Belangrijk:
Handmatige betalingen worden niet ondersteund bij het verkopen van enkel digitale bestanden.
Tip:
Wix biedt een aantal betaalproviders aan, die per land verschillen. Klik hier voor een lijst van beschikbare betaalgateways en instellingsinstructies,.