Wix Photo Albums: De valuta wijzigen in de Wix Photo Albums Store

Leestijd 2 minuten
Belangrijk:
De Wix Photo Albums Store is niet voor alle gebruikers beschikbaar. Vanaf februari 2023 is het niet langer mogelijk om de Wix Photo Albums Store aan je website toe te voegen. Als alternatief kun je Wix Stores aan je website toevoegen en het aan Printful koppelen om je foto's te verkopen.
Afhankelijk van wat je in je Photo Albums Store verkoopt, zijn er twee manieren om je valuta te wijzigen.
In dit artikel lees je meer over het wijzigen van je valuta:
Let op:
Het wijzigen van je valuta verandert het valutasymbool, maar converteert je prijzen niet.

De valuta wijzigen wanneer je digitale bestanden en afdrukken verkoopt

Als je digitale bestanden en afdrukken verkoopt, kun je betalingen accepteren in de Wix Photo Albums Store. Deze betalingen kunnen worden aanvaard in meer dan 20 valuta. Je kunt de valuta in je webshop wijzigen via het Winkelgegevens-tabblad in je dashboard.

Om je valuta te wijzigen bij het verkopen van digitale bestanden en afdrukken:

1. Ga naar het dashboard van je website.
  2. Klik in het linkerpaneel op het Fotoalbums-tabblad.
  3. Klik op Albums webshop
  4. Klik op het Winkelgegevens-tabblad.
  5. Scrol omlaag naar je Locatie-instellingen.
  6. Klik op het Valuta-dropdownmenu en selecteer je valuta.
  7. Klik onderaan de pagina op Opslaan.

De valuta wijzigen wanneer je alleen digitale bestanden verkoopt

Als je alleen digitale bestanden verkoopt, kun je de geaccepteerde valuta wijzigen via de instellingen in het dashboard van je website. Je kunt kiezen uit meer dan 20 verschillende valuta.

Om je valuta te wijzigen wanneer je alleen digitale bestanden verkoopt:

1. Ga naar het dashboard van je website.
  2. Klik links op het Instellingen-tabblad.
  3. Klik in het Algemeen-gedeelte op Taal en locatie.
  4. Klik op de Valuta-dropdown en selecteer de valuta die je wilt gebruiken voor het ontvangen van betalingen.
  5. Klik op Opslaan.